Figurgrossisten Sweden fyller 1 år!

Figurgrossisten Sweden fyller 1 år!

Publicerat: 2015-07-30

Figurgrossisten Sweden under namnet FigurGrossisten.se har den 2015-07-24 fyllt ett år.

Här kommer en kort historia om hur FigurGrossisten.se bildades.

Någon gång under juni 2014 kom det en tanke om att erbjuda internetförsäljning av produkter som finns i vårt utbud i anslutningen till den lokala butiken 24:ans present import som finns på marknaden sedan år 2002.
Inte så lång efter öppnade FigurGrossisten.se upp portarna till sin webbutik under sitt eget namn och helt fristående från den lokala butiken.
I ett väldigt nära samarbete med den lokala butiken erbjuder vi idag olika lösningar och alternativ för våra kunder som t.ex. möjlighet att beställa produkter på internet och hämta upp dem i butiken.
FigurGrossisten.se är fortsatt relativt nytt företag men har klarat av att stå sig på marknaden i 1 år nu vilket kan tolkas som att företaget har satt sig bra för att kunna vidareutvecklas och expandera.

Vi alla som är delaktiga i företaget är nöjda att kunna finns och ha ett utbud som fortfarande efterfrågas på marknaden.
Vi kommer även jobba vidare med att utöka vårt utbud och så klar göra vår offert bättre för er som kunder.

För er alla som tog sig tid att läsa om vår korta historia finns en gåva i form av en erbjudandekod som ger er 10% i rabatt på våra produkter.
Ni uppger koden: FG1år i kassan och ett avdrag görs med 10% på på nettobeloppet av era produkter. Koden är aktiv t.o.m. 2015-08-02 och gäller en gång per kund.Taggar: ett år